Un llibre recull les imatges de les tres manifestacions històriques de Catalunya.

‘Tres dies que van canviar el país’ recull les imatges de les manifestacions del 1977, 2010 i 2012.

El llibre ‘Tres dies que van canviar el país’ (Columna)  compta amb els comentaris de l’historiador i documentalista Carles Salmurri,  i del periodista Jordi Basté que n’ha fet el pròleg titulat “Una Diada per a la història”, el pròleg del periodista Jordi Basté és el “davantal” amb què Basté va obrir el seu programa de ràdio el matí següent dela Diadade l’11 de setembre del 2012

La celebració de la Diada  l’11 de setembre del 1977, en què més d’un milió de persones van manifestar-se per reclamar “Llibertat, amnistia i Estatut d’Autonomia, després de gairebé quaranta anys de dictadura.

Tampoc oblida el llibre la data del  10 de juliol del 2010, la sentència del Tribunal Constitucional que va retallar l’Estatut va mobilitzar de nou més d’un milió de manifestants als carrers  de la capital catalana  sota el lema “Som una nació. Nosaltres decidim”.

Finalment Tres dies que van canviar el país ofereix les imatges de la diada de l’11 de setembre del 2012  amb més d’un milió i mig de persones que van reivindicar “Catalunya, nou Estat d’Europa”