0 Flares 0 Flares ×

Dilluns 12 de febrer el 33 estrena nou espai d’entrevistes a destacats escriptors/res on Paul Auster, Jordi Puntí, Almudena Grandes, Colson Whitehead, Maria Bohigas o Carlos Zanón seran els primers convidats.

‘Tot el temps del món és un nou programa de Televisió de Catalunya dedicat al món literari i segons ha informat el canal televisiu cada setmana la periodista Anna Guitart entrevistarà a un gran nom de les lletres; autors nacionals i internacionals conversaran sense rellotge en aquest programa que vol ser un homenatge a la paraula, a la reflexió, a la conversa pausada i, sobretot, al valor de la literatura.

Les entrevistes es realitzen en espais naturals on es comenten aspectes sobre l’obra actual dels seus autors.  L’espai literari s’iniciarà amb recomanacions literàries vinculades a l’actualitat.

‘Tot el temps del món” arrenca el 12 de febrer a les 22,00h al Canal 33 amb una entrevista a Paul Auster i el 19 de febrer el protagonista serà Jordi Puntí.

Noms com el d’Almudena Grandes, Colson Whitehead, Maria Bohigas o Carlos Zanón també seran entrevistats.

Anna Guitart  ha estat coordinadora de guió  i presentadora del “Via llibre” (canal 33) i conductora de la secció de llibres del “Tria 33” (canal 33).