4 Flares 4 Flares ×
Leonardo di Caprio interpretarà el paper l’agent de la DEA Art Keller.

Don Winslow illa dels llibresEl càrtel, novel·la guanyadora de la darrera edició del Premi RBA de Novela Negra,  es centra en el narcotràfic i ambientada en la guerra contra les drogues que es duu a terme principalment al territori de Nou Mèxic.

Don Winslow dedica ‘El Cártel’ als més de 130 periodistes assassinats o “desapareguts” a Mèxic durant el període de 2004 a 2014. Assegura Winslow que ”els veritables herois són els periodistes mexicans. Ells estan en el punt de mira dels càrtels i no jo, un escriptor de novel·la negra”.

Don Winslow ha publicat la continuació d’un dels seus grans èxits ‘El poder del perro’, novel·la que la 20th Century Fox també  ha comprat  els drets per adaptar-la al cinema.

De moment no hi ha data de l’inici del rodatge ni de l’estrena de la pel·lícula. A questa no no és la primera vegada que una novel·la de Don Winslow arriba a les pantalles de cinema, a l’any 2012 ho va fer Oliver Stone amb ‘Salvajes’ i John Herzfeld a l’any 2017 amb  ’’Muerte y vida de Bobby Z’’.