0 Flares 0 Flares ×

La nova presidenta del Gremi de Llibreters, Mª Carme Ferrer anuncia la creació d’una nova categoria del premi Llibreters.

La nova categoria estaria dedicada a la literatura infantil i juvenil  i serien finalment quatre les categories del guardó que lliura el Gremi de Llibreters amb l’objectiu de destacar i reconèixer la qualitat i la significació de determinats títols per afavorir-ne la difusió mitjançant la seva promoció a les llibreries.

Fins ara, el premi Llibreter reconeixia al millor llibre de Literatura Catalana, d’Altres Literatures i el millor Àlbum Il·lustrat.

L’any 2017 la novel·la ‘Els estranys’ (Edicions 1984) de Raül Garrigasait   va ser guardonada amb el Premi Llibreter al millor llibre de Literatura Catalana i ‘Estirpe de Marcello Fois’ (Hoja de lata) a la categoria d’Altres Literatures. Pel que fa  al millor Àlbum Il·lustrat, Albert Asensio va ser premiat per ‘El banc blau’  (Babulinka)

Mª Carme Ferrer ha estat escollida nova presidenta del Gremi de Llibreters i  substitueix a Antoni Daura al capdavant del gremi.

La nova presidenta té la intenció de “fomentar la comunicació i el diàleg amb les administracions per a construir estratègies comunes de suport i foment lector” sobretot entre els més petits. “Hem de fer que les llibreries siguin properes, que els nens i nenes vinguin i que els professors triïn llibres adequats” ha destacat la nova presidenta.