0 Flares 0 Flares ×

L’autor brasiler publicarà a finals d’agost, ‘Hippie’, la novel·la més autobiogràfica

Paulo Coelho ha decidit narrar la seva experiència com a hippie en els anys 70 quan a bord del Magic Bus decideix empendre un viatge físic i espiritual  dins del moviment hippies. L’autor va viure intensament aquest moviment i el 29 d’agost publicarà la novel·la més personal i autobiogràfica.

Per Coelho, en aquella època ‘tots érem lliures’ i ‘’La idea és recrear l’esperit hippie de l’època, en un món que estava totalment polaritzat. Nosaltres, els hippies, érem la tercera via: l’emancipació i igualtat de les dones o el lliure pensament eren coses essencials per a nosaltres’’ assenyala l’autor de l’Alquimista.

Paulo Coelho narra la trobada entre dos joves: Paulo, que somia ser escriptor i arriba a Amsterdam a la recerca de llibertat i d’un sentit per a la seva vida, i Karla, una noia de vint anys de Rotterdam decidida a canviar la seva forma de veure el món. Junts recorreran «la ruta hippie» que realitzava el llegendari Magic Bus, un viatge per Europa i Àsia rumb a Katmandú. Durant aquesta experiència única i transformadora viuran una gran història d’amor. Amb ells hi aniran passatgers de diferents nacionalitats que al llarg del recorregut es plantejaran les seves prioritats i valors vitals.

Hippie, és el seu vintè llibre i sortirà el 29 d’agost  en català i castellà publicats a Columna i Planeta.