Les sèries s’estrenaran al 2020

Dues propostes ben diferents són les apostes de Netflix per convertir dues sagues de novel·les en una sèrie de televisió.

La valenciana Elisabet Benavent veurà l’any 2020 com la saga Valeria es convertirà finalment en un projecte televisiu amb l’adaptació de la seva primera obra.
Creada per María López Castaño amb producció de Plano a Plano, la sèrie compatrà amb guió d’Aurora Gracià,  Almudena Ocaña i Fernanda Eguiarte. De moment no s’ha confirmat el repartiment de la sèrie que podria arribar als 140 milions de subscriptors de la plataforma de pagament.

L’any 2013, Benavent publicava el primer títol de la saga ‘En los zapatos de Valeria’, aconseguint traduccions a diverses llengües i vendes  importants.
La novel·la se centra en la vida de Valeria, una escriptora en crisi, tant professional com sentimental, que es refugia en les seves tres millors amigues, Carmen, Lola i Nerea, els qui la donen suport durant aquest procés en una barrejada de drama i tocs de comèdia.

La saga de novel·les continuarien amb ‘Valeria en el espejo’, ‘Valeria en blanco y negro’, i ‘Valeria al desnudo’.  L’autora ha venut més d’un milió d’exemplars de les seves novel·les.

L’altre adaptació que prepara Netflix és la trilogia de Memorias de Idhún de Laura Gallego. La primera temporada portarà per títol La Resisténcia i  es convertirà en una sèrie amb estètica ànime.

La sèrie estarà dirigida per Maite Ruiz de Austri amb guió de Laura Gallego i Andrés Carrión amb producció de Zeppelin, una compañía del grupo Endemol Shine

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here