Compaginarà el càrrec editorial amb la seva tasca periodística

El càrrec de directora d’Ara Llibres, es tracta d’un lloc de nova creació que contribuirà segons el comunicat de l’editorial a ‘consolidar Ara Llibres com l’editorial de no ficció líder en català’.

La incorporació al capdavant dels continguts d’Ara Llibres de Laura Rosel, assegura l’editorial ‘’permetrà seguir obrint nous camins i fer propostes editorials que estiguin al centre del debat públic, que generin opinió, que plantegin preguntes o que aportin solucions i que abasten el màxim de temes d’interès possible’. Amb l’objectiu d’aconseguir ‘un catàleg potent i coherent dins de la diversitat per escriure (i descriure) el present’ segon apunten des de l’editorial catalana.

 

Per la seva banda  Joan Carles Girbés continuarà al capdavant de la direcció editorial dels segells editorials de Som*, que inclouen Amsterdam en Ficció; Ara Llibres en No Ficció; i la Bernat Metge en l’àmbit dels clàssics.

Des del 2017, Ara Llibres ha fet un procés gradual de reducció del 35% dels títols nous, fet que ha permès augmentar la visibilitat i les vendes globals un 50%.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here