Les editorials Destino i Columna han anunciat amb un booktrailer la notícia de la publicació de la nova nova novel·la de l’escriptora Dolores Redondo.

Tot i que encara es manté en secret el títol i l’argument de la novel·la, el booktrailer de l’editorial s’inicia amb la frase de ‘Per arribar fins aquí, de vegades has de tornar al principi’ acompanyada d’imatges que recorden a la Vall del Baztan on s’ubica la trilogia que arrencava amb ‘El guardià invisible’. La novel·la es publicarà el castellà l’1 d’octubre i en català el dia següent.

Des de l’any 2013,  Dolores Redondo s’ha convertit en un fenomen literari que ha aconseguit més de 100.000 exemplars venuts en català i uns 2 milions en castellà a l’Estat espanyol.

La trilogia del Baztán composta per El guardià invisibleLlegat als ossos i Ofrena a la tempesta, acumula la xifra rècord de 193 edicions entre castellà, català, gallec i eusquera. A més, Et donaré tot això, Premi Planeta 2016, porta 30 edicions.

Les adaptacions cinematogràfiques de Llegat als ossos, arribà al desembre d’aquest 2019 i Ofrena a la tempesta, el 3 d´abril del 2020. També s´està treballant en la versió cinematogràfica de Et donaré tot això.

Sobre la possibilitat de recuperar el personatge d’Amaya Salazar, Dolores Redondo destacava a l’any 2017 en una entrevista a L’Illa dels Llibres ”El que m’ha passat amb Amaya Salazar potser és un dels regals més bonics que pugui rebre un autor. De fet és alguna cosa que molts autors persegueixen durant tota la seva vida, trobar un personatge que connecti amb els lectors i que poden seguir explicant una història des de la visió d’aquest personatge. Ho han fet Mankell i Donna Leon però molts altres escriptors no han aconseguit trobar aquest personatge. Segur que tornarà perquè és una sort que existeixi aquesta comunió amb els desitjos dels lectors i els desitjos d’aquesta autora, Amaia seguirà.”. No descartem un retorn a Baztán, tot i que de moment, tot són especulacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here