Després de l’adaptació de la novel·la d’Ildefonso Falcones a la televisió, es publica el còmic il·lustrat per Tomeu Pinya.

Dotze anys després de la publicació de ‘L’església del mar /La Catedral del Mar’,  es continua parlant de la novel·la per la bona acollida de la  seva adaptació televisiva.  Ara, la novel·la d’Ildefonso Falcones compta amb un nou format de la  mà de Tomeu Pinya que ha adaptat al còmic la novel·la que narra la construcció de la basílica deSanta Maria del Mar.

Random Cómics, és  el segell editorial de Penguin Random House que publica en castellà l’adaptació il·lustrada. Precisament l’editorial assegura que ‘les  il·lustracions de Tomeu Pinya capten l’esencia arquitectònica e històrica de l’obra’.

Ildefonso Falcones publicava l’any 2006 a Grijalbo i La Rosa dels Vents L’església del mar/La càtedra del mar i ràpidament es va convertir en un dels llibres més venuts fins arribar a la xifra de més de sis milions d’exemplars venuts i publicacions a més de quaranta països.

La novel·la se centrava en la vida de l’Arnau, un serf de la terra que fuig dels abusos d’un senyor feudal i es refugia a Barcelona, on es converteix en ciutadà i, gràcies a això, en un home lliure. El jove Arnau treballa com a palafrener, bastaix, soldat i canvista.

La seva història estarà relacionada amb la contrucció de Sant Maria del Mar.

La novel·la ha estat publicada a 40 països i ha venut més de sis milions d’exemplars venuts a arreu del món.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here