0 Flares 0 Flares ×

La creadora de Harry Potter desplaça a la segona posició a l’escriptor James Patterson.

J. K. Rowling continua amb el fenomen Harry Potter i les darreres adaptacions al cinema i reedicions de la seva obra sembla que funcionat. No només ha notat aquest suport entre els seus lectors i la creadora de Harry Potter ha guanyat en el darrer any uns 95 milions de dòlars tenit en compte que l’any 2016 van ser de 19 milions.

La llista de Forbes presenta a onze escriptors que sumats arriben als 30 milions d’exemplars venuts amb uns beneficis que superen els 312 milions de dòlars. James Patersson ha ocupat durant molts anys la primera posició com l’autor més ric i aquest 2017 ha baixat un esglaó malgrat rebre uns beneficis que superen els 87 milions de dòlars.

Un autor de llibres per a joves, Jeff Kinney el creador del diari d’en Greg ocupa una  merescuda tercera posició al rebre uns 21 milions de dòlars de benefici.

Dan Brown continua liderant la llista dels autors amb més ingressos. L’autor d’El codi Da Vinci arriba als 20 milions anuals gràcies a la nova novel·la ‘Origen’ i les futures adaptacions cinematogràfiques. Brown ha doblat els ingressos respecte l’any 2016.

El rei del misteri, Stephen King ocupa la cinquena posició del raquing de Forbes amb uns ingressos en el darrer anys d’uns 15 milions de dòlars, xifra similiar a l’any anterior.

John Grisham  l’escriptora Nora Roberts ocupen la sisenai setena posició amb uns guanys que superen els 14 milons.

Paula Hawkins ha vist com la publicació de la segona novel·la i l’èxit de ‘La noia del tren’ l’ha fet sumar uns 13 milions i ocupar el vuitè lloc.

La novena posició és per E.L. James qui ha notat el descens dels guanys després de no publicar  cap novetat i de de les crítiques a les adaptacions al cinema de la famosa sèrie de Les ombres d’en Grey.

La desena posició l’ocupen l’escriptor Rick Riordan (11 milions de dòlars) i l’autora de novel·les romàntiques Danielle Steel.