Dotze anys després de la primera edició de l’obra de Posteguillo, l’editorial publica una edició amb noves portades i un audiollibre.

Santiago Posteguillo publicava ara fa 12 anys, ‘Africanus’, el primer dels tres títols que formarien una de les trilogies històriques de més èxit que continuaria amb ‘Las legiones malditas’ i ‘La traición de Roma’.

Les xifres parlen per si soles i la trilogia ha aconseguit arribar al milió d’exemplars venuts. La reedició de l’obra amb noves cobertes es veurà acompanyada d’una versió en audiollibre narrat per Raúl Llorens, habitual doblador d’actors com Orlando Bloom, Ben Affleck, Chris Evans o Ashton Kutcher. L’audiollibre també incorpora un pròleg inèdit enregistrat pel mateix Santiago Posteguillo.

 

 

Les notícies sobre ‘Africanus’ continuaran, segons ha destacat l’editorial Ediciones B amb una possible adaptació televisiva. De moment la productora Globalset ha aconseguit els drets audiovisuals de la trilogia i ja ha iniciat els primers contactes amb cadenes de televisió i productores internacionals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here