0 Flares 0 Flares ×

El 5 de desembre Rosa dels Vents i Grijalbo publiquen ‘Mes fosc’ el darrer lliurament de la saga.

El nom de l’escriptora E. L. James es relaciona amb la sèrie de Cinquanta ombres d’en Grey’ una novel·la que va aconseguir un gran èxit comercial l’any 2012 amb la publicació del primer títol de la saga.

Des de la seva publicació , la trilogia Cinquanta ombres d’en Grey ha obtingut un important èxit comercial i ha venut més de 150 milions d’exemplars, fet que va convertir a la seva autora es una de les 100 persones més influents de l’any segons la revista Time. Les novel·les han estat traduïdes a més de 50 idiomes.

Tot i que l’ardent i sensual relació va acabar marcada pel sofriment i els retrets, en Christian Grey no aconsegueix treure’s l’Anastasia del cap ni del cor. Decidit a reconquistar-la i a estimar-la acceptant les seves condicions, intenta reprimir els desitjos més obscurs i la necessitat de tenir-ho tot controlat.

Després arribarien tres títols més i dues adaptacions cinematogràfiques que no van aconseguir igual l’èxit editorial.

Les editorials Grijalbo i Rosa dels Vents han comunicat la publicació de ‘Més fosc’ on Christian Grey explica en primera persona la seva història d’amor  amb Anastasia Steele.

L’edició catalana i castellana arribarà  a les llibreries el 5 de desembre,  una setmana després de l’edició anglesa.

El motor de la història és la romàntica i sexual relació entre Anastàsia Steel, una estudiant universitària virginal i inexperta i Christian Grey un seductor empresari multimilionari de 27 anys aficionat a pràctiques sexuals sadomasoquistes de domini i submissió, que compta amb un passat fosc.

E L James ens proposa una història on costa de distingir qui és el dominat i el dominador en la relació.

L’obra afegeix un punt de misteri en el personatge de Christian Grey que amaga una infància complicada que ha marcat el seu comportament i posteriors relacions.