0 Flares 0 Flares ×

Les dues pàgines del diari estaven tapades amb paper d’estrassa

La casa Anna Frank i dues institucions holandeses han anunciat la descoberta de les dues pàgines inèdites fins ara on l’autora inclou acudits i el que ella anomenava  ‘assumptes sexuals”.

Sembla ser que la mateixa Anna Frank va tractar de tapar dues pàgines enganxant paper d’estrassa sobre les pàgines del seu quadern de quadres vermells i blancs.

Però, finalment, una  investigadors han revelat el text ocult utilitzant les noves tecnologies digitals, segons ha anunciat membres de la casa d’Anna Frank.

Les dues pàgines contenen iun total de quatre acudits i 33 línies en què reflexiona sobre la seva educació sexual amb referències a les relacions sexuals, la prostitució, la menstruació i també l’homosexualitat.

El diari d’Ana Frank, ha venut més de 75 milions de còpies traduïdes a més de 60 llengües. El diari ens parla de la vida de la seva família en un estret refugi a Amsterdam durant l’ocupació nazi. Ana Frank va morir de tifus el 1945 als 15 anys en el camp de concentració de Bergen Belsen.

El seu pare, l’unic supervivent va publicar els diaris a l’any 1947. El diari d’Ana Frank ja es va adaptar al cinema a l’any 1959 i va aconseguir tres Oscars.
A l’any 2001 la televisió va emetre la sèrie “Anne Frank: The Whole Story” que va aconseguir dos premis Emmy.