0 Flares 0 Flares ×

La Pedrera, la Sagrada Família i Montserrat són alguns dels escenaris més destacats on es desenvolupa la trama de la nova novel·la de l’autor d’El Codi Da Vinci.

Copyright: Claudio Sforza

Dan Brown publicarà ‘Origen’ el 5 d’octubre i les editorials Columna i Planeta editaran en català i castellà respectivament  la nova novel·la.

La novel·la també es trasllada a d’altres ciutats com Bilbao, Madrid i Sevilla, a més de Barcelona  per traslladar a Robert Langdon a escenaris  com el Museu Guggenheim Bilbao, el Palau Reial de Madrid, la Casa Milà, la Sagrada Família, el monestir de Montserrat o la catedral de Sevilla.

Dan Brown assenyala que va tenir molt clara quina havia de ser la localització: ”Sempre he considerat aquest país un lloc amb història i amb una rica tradició que alhora no deixa de treballar pel futur innovant en ciència i tecnologia. Per aquest motiu, quan em vaig posar a escriure una novel·la que barregés el que és antic i modern, vaig saber de seguida que només podia escollir un lloc per ambientar-la.”

Sobre l’argument d”Origen’, les editorials Columna i Planeta han destacat que arrenca amb la visita de  Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la Univeristat de Harvard,  al museu Guggenheim de Bilbao. A la ciutat basca  està previst l’anunci transcendental que canviarà per sempre com entenem la ciència.

L’amfitrió de la vetllada és l’Edmond Kirsch, un jove multimilionari convertit en figura de renom mundial arran dels seus visionaris invents tecnològics i prediccions arriscades. En Kirsch, un dels alumnes més brillants que va tenir en Langdon, es disposa a revelar un descobriment extraordinari que donarà resposta a les dues preguntes que han obssesionat la humanitat des del principi dels temps; D’on venim? A on anem?