photo Bannersantjordi2014illa660_zpsba105427.jpg
Publicat el: dl., 7 maig, 2012

CONCURS: Sortegem 3 exemplars de ‘Dansa amb dracs’, el cinquè lliurament de Cançó de gel i foc.

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial Alfaguara sorteja entre els seus lectors 3 exemplars de Dansa amb dracs, el cinquè lliurament de la saga Cançó de gel i foc de George R  R Martin.

El 9 de maig l’editorial Alfaguara publica en català el cinqué lliurament de la saga ‘Cançó de gel i foc’. Després de l’èxit de la sèrie de televisió, les novel·les de George R R Martin han captivat a molts lectors i el llançament d’aquest cinquè lliurament s’ha convertit en tot un fenomen.

Per participar del sorteig  heu d’enviar un correu electrònic a info@illadelsllibres.com amb el vostre nom i cognoms a més de completar la frase:

Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què…………

Les respostes abans del 14 de maig a info@illadelsllibres.com

 

 

Algunes respostes rebudes:

Tania Martínez:  Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què la saga de ‘canço de gel i foc’ es de les meves favorites ames de voler saber com continua.

Rosa Mora: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què m’estic llegint el primer dels 5 i m’encanta!! Tot i que m’encanta més que el publiquin primer en català que en castellà!! :-P

Eloi Sánchez:  Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què aquest estil de llibres em permeten viure aventures fora dels límits d’aquest mon i fer volar la imaginació.

Rosa López: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ perquè llegint puc viure una nova realitat que em dista del moment real.

Jordi Bruguera: Vull llegir “Dansa amb dracs” perquè no me’n puc estar de llegir-lo. Ho necessito.

Xavi sitja: Vull llegir dansa de dracs…perque com diuen els Stark, s,acosta l,hivern…i ja no puc esperar mes a saber que passa amb Tyrion,Aria i tots els personatges addictius del mon de Geoorge. Martin…gracies,,,

M Victoria Gironès: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què en moments de crisi només ens queda deixar-nos portar per la lectura i viatjar amb la imaginació des del sofà

Ramón Boixasa:  Vull llegir “Dansa amb Dracs per què per fi els podem llegir en català, per què el que hauria de ser normal en tota la literatura, com és que primer surtin en català, s’ha convertit en una excepció, per què he deixat de llegir-los en altres idiomes per tal de gaudir-los en la nostra llengüa i, en deifinitiva, per què serà un plaer seguir llegint el que en George R.R. Martin ha seuit creant.

Jordi Arbiol:  Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ perquè m’agraden les noveles d’acció i fantasia. Començaré amb aquesta i continuaré amb la resta de la saga.

Marina Escribano: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què…………M’agrada llegir.

Maria Yubero: Vull llegir dansa amb drac per què porto dos anys esperant que surti aquest llibre i per què vull veure que passa quan hi ha dracs a Westeros!

Mercè Masnou: … l’interès d’aquesta saga m’està fent perdre la son… i no és bo deixar de dormir!

Meritxell Martí : Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què………… vaig llegir el primer, i ara necessito seguir amb el resta. A més a més no li podem fer un lleig al fet que el publiquin primer en català!

Xavier Jansana: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què seria el primer llibre de la saga que em llegeixo en català.

Pau Suau: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què………… soc bran stark i vull ballar la dansa dels dracs per canviar el món

Cristina Padial: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què me l’han recomanat ferventment de què està molt requetebé. A més sóc una absoluta deboradora de llibres i aquest el tinc pendent a la meva llista per llegir

Antoni Llanes:  Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què tant la realitat com la ficció està plena de sorpreses i lliçons .

Núria Font:  Vull llegir “Dansa amb Dracs” perquè ja he llegit els altres quatre de la saga Gel i Foc. A més vull llegir-lo en català (els altres els he llegit en castellà perquè en aquell moment encara no havien estat traduïts).

Xavier Zanuy: per què no puc passar ni un minut més sense saber com continua aquesta emocionant i èpica història. Tots amb els Starks!!

Carme Paret:Vull llegir “Dansa amb dracs” per què… he llegit tots els llibres anteriors en castellà i desitjo saber com parlen els personatges en el meu idioma.

Quim Pérez: Em van agradar tant els quatre anteriors que estic completament enganxat a canço d egel i foc. Ja no és per devoció, sinó per minimitzar els efectes de la síndrome d’abstinència.

Anna Ferrer:  Vull legir dansa amb dracs per que m’he llegit tota la nissaga sencera
i necessito saber com acaba!!!

Manel ballesteros Vull llegir “Dansa amb dracs” per què m’agrada la saga.

Susanna Lermo:  Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què no puc soportar més aquest neguit de no saber que pasa amb la Daenerys Targaryen, amb el Comandant Jon Snow, amb el Tyrion Lannister i amb la resta de personatges que no han aparescut a la quarta entrega!

Aleix Nicolàs: Vull llegir “Dansa amb dracs” per què pertany a una de les millors sèries literàries del moment no puc resistir més sense llegir-ne l’últim volum.

Meritxell  Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què…………  la lectura és la meva droga i aquest llibre és la dosis que em falta per a poder volar, evadir-me, deixar aquest món podrit on no lluitem contra dracs i traïdors que veiem venir, sinó que lluitem contra injustícies, pobresa, guerres, corrupció, retallades…,

Kim Serradell Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què els Stark o els Lannister ja son
de la família i clar, sempre cal estar al corrent de com els hi va als
“parents”…

Guillem Torrado Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ perquè m’he llegit els quatre llibres anteriors en català i friso per saber què passarà al món de Westeros! I, sobretot, perquè vull aprofitar la oportunitat de disfrutar-ho a través de la meva llengua, EL CATALÀ!

Mònica Sancho Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què………tinc moltes ganes de saber com continua la història…en català!

Aleix Cubells: Vull llegir “Dansa amb Dracs” perquè cada cop en Jaime Lannister em cau millor, vull saber si finalment la Daenerys farà trencar els vots de castedat a en Jon,
a veure si els antics deus converteixen a Arya en un cavall, fent més coherent el llibre. I finalment perquè necessito un llibre on puguin morir els personatges principals, fent una trama imprevisible, no com la resta de llibres.

Xavier Cucurella
: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què estic convençut que la traducció al català serà meravellosa :_D

Eva Oliveras: Estic enganxada a la saga.Com continua???

Rosa Piquer: Vull llegir “Dansa amb dracs” per què necesito saber com continua l’historia

Montse Luque
:  Vull llegir Dansa amb dracs per què necessito saber que passa amb els personatges URGENTMENT!!!!!!!!! Tinc monu!!!!

Raúl López: sóc un fanàtic d’aquests llibres i de la serie Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què………… s’ha apropa l’hivern i vull saber que passa amb Tyron, i tots els que no surtien al darrer llibre.

Alba de Sokolow: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què … la saga em tè completament captivada!!!

Germán Muñoz: Vull llegir “Dansa amb dracs” perquè necessito saber com continua la saga, quins personatges nous apareixeran i, sobretot, quins moriran, perquè tots els seguidors de “Cançó de gel i foc” ja sabem com les gasta l’amic Martin.

Ferran Carlas Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què l’hivern esta arribant i enguany serà llarg…

Jaume Mas: Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què m’agrada molt llegir i a més a més en català, me n’han entrat ganes.

Alex Agustí Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què ‘Cançó de gel i foc’ és la meva Bíblia i GRRM el meu profeta.

Montserrat Godoy: Vull llegir “Dansa amb Dracs perquè aquest st. Jordi m’he comprat el primer lliurament i poc a poc vull tenir la saga completa!

Maria Àngels Rangil: Vull llegir Dansa amb Dracs perquè ja he llegit tota la saga en anglès i m’agrada tant que voldria compartir-la i comentar-la amb persones del meu entorn que no poden llegir-la en versió original.

 

També et pot interessar:

Mostrant 2 Comentaris
Digues la teva
  1. Xavier escrigué:

    Vull llegir “Dansa amb dracs” perquè és el cinquè llibre de la saga i així segur em compro els quatre primers

  2. àlex escrigué:

    Vull llegir ‘Dansa amb dracs’ per què és completament insoportable viure més temps sense tenir a les mans el nou llibre de joc de trons!

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 photo EspecialSantJordi2014promo_zps8b425d34.jpg