10 Flares 10 Flares ×

Després de l’èxit al cinema de ‘Sota una mateixa estrella’, l’escriptor veu com arriba al cinema una nova adaptació de les seves novel·les.

ciudades de papel

Cara DeLevigne i Nat Wolf encapçalen el repartiment de la pel·lícula basada en la novel·la ‘Ciutats de paper’ de l’escriptor de bestsellers John Green.

Dirigida per Jake Schreier, ‘Ciudades de papel’ ha comptat amb la col·laboració del mateix John Green i de Wyck Godfrey, que també va participar en la producció de ‘Bajo mi misma estrella’’

ciutats de paperLa novel·la i la pel·lícula ‘’Ciudades de papel’’ s’inicia quan una jove desapareix deixant una sèrie de pistes que només el seu millor amic de la infància podrà desxifrar.
En el seu últim any d’institut, Quentin no ha aprovat ni en popularitat ni en assumptes del cor… Però tot canvia quan la seva veïna, la llegendària, inassolible i enigmàtica Margo Roth Spiegelman, es presenta a la meitat de la nit per proposar-li que li acompanyi en un pla. Després d’una intensa nit que fa renéixer el vincle d’una infància compartida i sembla segellar un nou destí per a tots dos, Margo desapareix deixant una sèrie de pistes que només ell podrà desxifrar.

L’amistat, aventura i el romanticisme centren bona part de la novel·la i la pel·lícula que també vol deixar el missatge que cal veure més enllà del que les persones ens mostren.  Quentin haurà d’entendre el significat de l’amistat i l’amor veritables.