0 Flares 0 Flares ×

L’expresident dels Estats Units assesora a l’escriptor sobres temes que només pot conèixer un president dels Estats Units
Bill Clinton i James Patterson escriuren una novel·la a quatre mans

Bill Clinton torna a l’actualitat amb la notícia de la publicació de la novel·la The President is Missing (El President ha desaparegut), una obra que escriure a quatre mans amb l’autor de bestsellers James Patterson.

La novel·la que es publicarà al juny de 2018 barreja ingredients d’intriga i suspens i sobretot explorar el que succeeix entre bastidors a les més altres esferes de poder i per aquest motiu Clinton participa en l’escriptura de la novel·la.

Segons han destacat les editorials americanes  Alfred A Knopf i Hachette Book Group la novel·la donarà detalls d’informació privilegiada que només pot conèixer un president.

Per l’ex-president dels Estats Units, Bill Clinton “Treballar en un llibre sobre un president de torn, aprofitant-me del que conec del treball i la vida a la Casa Blanca i com funciona Washington, ha estat molt divertit”. James Patterson asegura que ‘Jo explico històries, i els coneixements del president Clinton ens ha ajudat a explicar una molt interessant’ i assegura que els lectors de la novel·la ‘es veuran atrets pel suspens, per descomptat, però també podran veure de primera mà el que és ser president”.