0 Flares 0 Flares ×

L’expresident dels Estats Units assesora a l’escriptor sobres temes que només pot conèixer un president dels Estats Units
Bill Clinton i James Patterson escriuren una novel·la a quatre mans

Bill Clinton torna a l’actualitat amb la notícia de la publicació de la novel·la The President is Missing (El President ha desaparegut), una obra que escriure a quatre mans amb l’autor de bestsellers James Patterson.

La novel·la que es publicarà al juny de 2018 barreja ingredients d’intriga i suspens i sobretot explorar el que succeeix entre bastidors a les més altres esferes de poder i per aquest motiu Clinton participa en l’escriptura de la novel·la.

Segons han destacat les editorials americanes  Alfred A Knopf i Hachette Book Group la novel·la donarà detalls d’informació privilegiada que només pot conèixer un president.

Per l’ex-president dels Estats Units, Bill Clinton “Treballar en un llibre sobre un president de torn, aprofitant-me del que conec del treball i la vida a la Casa Blanca i com funciona Washington, ha estat molt divertit”. James Patterson asegura que ‘Jo explico històries, i els coneixements del president Clinton ens ha ajudat a explicar una molt interessant’ i assegura que els lectors de la novel·la ‘es veuran atrets pel suspens, per descomptat, però també podran veure de primera mà el que és ser president”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here